Home » Gezond, Slank, Fit

Voedings- en gezondheidscoach Annick De Boes

Reeds 15 jaar coach ik mensen naar een gezond streefgewicht. 

Voordat ik begon met coachen had ik zelf al heel wat uitgeprobeerd om mijn eigen gewicht onder controle te krijgen. Ik besloot dan ook om niet alleen met mijn eigen ervaring aan de slag te gaan maar om ook een opleiding tot voedingscoach te gaan volgen. Gewapend met deze kennis ging ik aan de slag met Body Concept.

Al snel werd Body Concept een totaalconcept, want naast voeding is beweging ook erg belangrijk. En die beweging moet op persoonlijk niveau afgestemd zijn. Daarom werk ik met Vacustep, Powerplate en fitness. Body Concept staat garant voor beweging op maat.

De combinatie PowerSlim en beweging is er nu 10 jaar. En de resultaten zijn verbluffend. Mijn klanten verliezen door dit totaalprogramma echt vetmassa en geen vocht of spiermassa. Het PowerSlim programma is goed vol te houden. Het ruime assortiment met de voortdurende aanbreng van nieuwe recepten en tips maakt het een smakelijk en eenvoudig traject.

Mijn focus als coach ligt bij de fase gewichtsbehoud en dit op lange termijn. Want afvallen is leuk, maar het blijvende resultaat, daar gaat het toch om?! Daarom steun ik mijn klanten door ‘dik en dun’, zoals het gezegde weergeeft. Ik begeleid hen naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. En als ze eens hervallen in oude en/of slechte eetgewoonten, dan weten ze dat ik hen ook weer op het juiste pad terugzet.

Ik ben meer dan een coach, ik ben een luisterend oor. Ik ga actief met mijn klanten op zoek naar de oplossing voor hun gewichtsprobleem. En dat is waarschijnlijk ook de sleutel tot het succes van Body Concept.

Ben jij het beu om je slecht in je vel te voelen door je gewicht? Ik zorg dat jij je weer goed in je vel gaat voelen, vol zelfvertrouwen. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek: 0479/902517.

© Copyright 2017 - Body Concept Kaprijke